Over-ons

Over Ons

Wie werken er aan Gusto Duurzaam?

Gusto Duurzaam bestaat uit een kernteam van bevlogen Inbound Marketeers met passie voor een betere wereld. Voor nu én voor later. Wij gaan niet voor de korte termijn, maar bouwen samen met jou aan een gedegen toekomst. Combineer die instelling met het enorme netwerk van professionals achter Gusto Duurzaam én je hebt een winnend team aan boord.

Jasper-e1504627433642-circle

Jasper de Weerd
Eigenaar & inbound marketeer

Als vader van twee prachtige kinderen wordt Jasper gedreven om van Gusto Duurzaam een succes te maken. Die gedrevenheid neemt hij mee naar jouw merk.

 

yYcoaYwt_400x400

Tedje van Gils
Content creator

Deze content creator lijkt wel geboren met een pen in haar hand. Behalve een creatieve blik ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken.

 

Schermafbeelding-2017-09-12-om-11.21.20-300x300-circle

Femke Kamps
Content creator

Wellicht ken je haar al als de schrijver van het boek 'Fuck the quarterlife crisis'. Je leest het goed; deze dame heeft het goed voor met de wereld. En zo zet zij zich ook in voor Gusto Duurzaam.

Profiel-foto-circle

Rutger Wink
Remote marketing specialist

Als HubSpot specialist draait Rutger zijn hand niet om voor een prachtige nieuwsbrief of een beetje code. De wereld is zijn speeltuin. Daarom is hij er ook zo zuinig op.

 

Partners

Hubspot

Gusto Duurzaam is een handelsnaam van Gusto Media. Gusto Media is Silver Agency Partner van Hubspot. Dat betekent dat we voor meer dan 5 klanten HubSpot succesvol hebben ingericht en inzetten. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste (software) ontwikkelingen en hebben we toegang tot alle ondersteuning die nodig zou kunnen zijn.

hubspot-logo-black-and-white
Label_logo_Trees_for_All_RGB_beeldscherm_1-e1555416579517

Trees for all

Trees for All is de enige stichting in Nederland mét CBF keur waar compensatie mogelijk is in duurzame bosprojecten. De projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

Trees for all

Als marketingbureau in de vastgoed houdt Gusto Media van alles wat met stenen, beton en ijzer te maken heeft. En natuurlijk de communicatie daarover. Daar gaat hun hart sneller van kloppen. 

Gusto-Duurzaam-logo_white

Wij werken o.a. voor

Logo-Amvest
Logo-Timpaan
Logo-Blauwhoed